Hrvatski Slovenski

tel: +385 95 330 3930 ponedjeljak–petak 8–16 sati

Projektiranje, savjetovanje pri gradnji - info@zelena-gradnja.hr

Radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funckionalnosti, Zelena gradnja koristi kolačiće (cookies).
Nastavkom pregleda web stranice zelena-gradnja.hr slažete se sa korištenjem kolačića.

Zelena gradnja header
Dostava proizvoda

Dostava proizvoda

Zelena gradnja d.o.o. se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode u roku koji je naveden u sklopu ponude koje ste dobili putem e-maila. Ukoliko Zelena gradnja d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirati će kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

Dostava robe nije uračunata u maloprodajnu cijenu proizvoda. Točnu cijenu dostave robe javljamo kupcu prvi radni dan od dana narudžbe, te će biti navedena u sklopu ponude koju ćete u tom periodu dobiti na vaš e-mail. Cijena dostave robe se računa prema težini, zapremnini i kilometraži dostave. Roba se dostavlja iz Varaždina.

Kupac može po naručenu i plaćenu robu doći i vlastitim prijevozom. Adresu skladišta na kojem se nalazi roba te termin kada dolazi po robu dogovara putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Svi će artikli biti zapakirani tako da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom transporta. Dio robe je paletiziran te pakiran od strane proizvođača, u paletama veličina navedenih u sklopu proizvoda.

Dužnost je svakog Kupca prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja na robi, te ista prijaviti osobi koja je izvršila dostavu, odnosno odbiti primiti oštećene proizvode. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Kupcu se roba dostavlja do ulaza u stambeni/poslovni objekt. Dostavljač nije dužan robu nositi do kata na kojem se nalazi kupac, već je dopremiti do ulaza u stambeni/poslovni objekt odnosno do mjesta kojem može prići dostavno vozilo.

Kako bismo bili sigurni da će roba sigurno doći na Vašu adresu, te kako ćete biti prisutni prilikom dostave, dostavljač će dobiti broj Vašeg mobilnog telefona kojeg ste upisali tijekom procesa narudžbe.

Rok za otkazivanje narudžbe je 8 dana.

Dostava

Info

095 330 3930
PON - PET
8 - 16h
Zelena gradnja - Ozelenite i Vi svoj prostor uz najkvalitetniji eko građevinski materijal!
Zelena gradnja - Trava