Hrvatski Slovenski

tel: +385 99 385 0177 ponedjeljak–petak 8–16 sati

Projektiranje, savjetovanje pri gradnji - info@zelena-gradnja.hr

Radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funckionalnosti, Zelena gradnja koristi kolačiće (cookies).
Nastavkom pregleda web stranice zelena-gradnja.hr slažete se sa korištenjem kolačića.

Zelena gradnja header
Izjava o privatnosti

Izjava o zaštiti privatnosti, kolačićima, prikupljanju osobnih podataka te njihovom korištenju

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI, PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA TE NJIHOVOM KORIŠTENJU

Tvrtka Zelena gradnja d.o.o. prikuplja i obrađuje osobne podatke korisnika svojih usluga, poklanjajući pritom posebnu pažnju njihovoj adekvatnoj zaštiti, kako bi opravdala i zadržala Vaše povjerenje.
Osobnim podatkom smatra se svaki podatak koji se odnosi na Vas kao fizičku osobu, a na temelju kojeg je Vaš identitet utvrđen ili se može utvrditi. U ovoj Izjavi pružaju Vam se detaljne informacije o tome zašto i na koji način Zelena gradnja d.o.o. prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke, pod kojim uvjetima i okolnostima te koja Vam prava pripadaju u pogledu Vaših osobnih podataka.
Molimo Vas da ovu Izjavu pažljivo pročitate kako biste se upoznali sa svim relevantnim informacijama glede postupanja s Vašim osobnim podacima te kako biste bili u potpunosti svjesni prava koja Vam pripadaju na temelju važećih nacionalnih i europskih propisa.
Vaše podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade Vaše narudžbe, slanja promotivnih materijala, unaprjeđenja odnosa sa kupcima te kako bismo Vam što je moguće više pružili vrhunsku uslugu. Također, to može uključivati i davanje savjeta vezano za naše proizvode ili usluge te one naših poslovnih partnera, kao i druge mogućnosti za koje vjerujemo kako bi Vas mogle zanimati.
Kako bismo Vam pružali što bolje usluge, možda ćemo kombinirati podatke koje ste nam Vi dali putem internetskih stranica s onima dobivenim putem drugih izvora.
Ukoliko je nužno, potrebne osobne podatke prosljeđujemo našim poslovnim partnerima kako bismo mogli realizirati isporuku Vaše narudžbe.
Ponekad, možda ćemo pomoći tvrtci koja nije poslovni partner tvrtke Zelena gradnja d.o.o., tako što ćemo njene proizvode ili usluge ponuditi Vama. U takvim prilikama, marketinški materijali sadržavat će i upute kako možete zatražiti ne primanje takvih informacija u budućnosti.

 

WEB KOLAČIĆI (Cookies)

Prilikom posjeta naše web stranice, kolačići (cookies) automatski prikupljaju osobne podatke.
To su mali dijelovi koda koje Vaš pretraživač automatski izvršava, a potrebni su za adekvatno prikazivanje sadržaja stranica na svim uređajima. Kolačići primjerice spremaju Vaše korisničke postavke, poput preferiranog jezika korištenja, ili se mogu koristiti za pohranjivanje podataka o registraciji na internetskoj stranici tako da ih korisnik ne mora ponovno unositi pri narednom posjećivanju stranice.
Osim toga, mogu spremiti i osobne informacije poput Vašeg imena ili e-mail adresa, no važno je napomenuti da te informacije mogu biti spremljene isključivo ako Vi to omogućite. Nijedna web stranica nema pristup informacijama koje Vi niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu.
Zelena gradnja d.o.o. koristi standardne web kolačiće s primarnim ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva. Pored ovih standardnih kolačića koristimo i Google Analytics kolačiće koji prate Vaše ponašanje na stranici. Ovi kolačići pohranjuju informacije o načinima na koje posjetitelji koriste internetske stranice, uključujući broj prikazanih stranica, odakle posjetitelji dolaze i broj posjeta, a sve kako bismo pojednostavili korištenje naših stranica te osigurali najbolji doživljaj za Vas. Više informacija o njima možete naći na https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.
Web kolačiće moguće je obrisati korištenjem postavki vašeg pretraživača, a upute kako ih ukloniti možete pronaći korištenjem funkcije 'Pomoć' u vašem pretraživaču ili na stranicama proizvođača pretraživača.
Dodatne informacije o tome što su web kolačići, čemu služe te kako ih ukloniti iz najčešćih preglednika možete pronaći na vezi https://www.aboutcookies.org.uk/

 

VAŠA PRAVA

U bilo kojem trenutku slobodni ste nas kontaktirati u svrhu:

  • PRISTUPA svim osobnim podacima koje je Zelena gradnja d.o.o.  prikupila o Vama,
  • ISPRAVLJANJA osobnih podataka koje Zelena gradnja d.o.o. ima o Vama,
  • BRISANJA svih osobnih podataka koje je Zelena gradnja d.o.o. prikupila o Vama,
  • OGRANIČAVANJA obrade Vaših osobnih podataka od strane Zelena gradnja d.o.o.,
  • PRIGOVORA na obradu Vaših osobnih podataka od strane Zelena gradnja d.o.o., ili
  • ZAHTJEVA za vašim osobnim podacima koje  Zelena gradnja d.o.o. ima, u svrhu prijenosa trećoj strani.

Ukoliko želite iskoristiti bilo koje od prethodno navedenih prava ili imate bilo kakvo pitanje o prikupljanju, obradi i pohranjivanju osobnih podataka od strane Zelena gradnja d.o.o. budite slobodni:

  • poslati upit putem našeg kontakt obrasca na internetskoj stranici ili
  • poslati e-poštu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili
  • poslati svoj zahtjev na adresu Zelena gradnja d.o.o., Koprivnička 6, 42000 Varaždin, Hrvatska

 

Vi ste kao kupac/korisnik, suglasni da Vam se Zelena gradnja d.o.o. može obraćati pismenim putem, telefonski ili elektroničkom poštom te Vam dostavljati materijale kojima obavještava o pogodnostima i novostima u svojoj ponudi.
Pravo otkrivanja i davanja Vaših osobnih podataka zadržavamo i u slučaju kada je to zahtijevano od strane službi za provođenje zakona izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, a za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga ili u situacijama kada trebamo zaštititi naša prava ili imovinu.
Svi se podaci o kupcima/korisnicima strogo čuvaju te su dostupni samo djelatnicima kojima su oni nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Zelene gradnje d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

U svakom trenutku možete uložiti prigovor izravno nadležnom nadzornom tijelu, posebice u zemlji EU-a u kojoj imate uobičajeno boravište, mjesto rada ili mjesto navodnog kršenja, ako smatrate da naša obrada vaših osobnih podataka nije zakonita. U Hrvatskoj je nadležno nadzorno tijelo: AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP), Martićeva 14, 10000 Zagreb, telefon: +385 1 4609 000, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , web: http://www.azop.hr

 

Ova Izjava je ažurirana 24.5.2018.

Vaša Zelena gradnja d.o.o.

Dostava

Info

099 385 01 77
PON - PET
8 - 16h
Zelena gradnja - Ozelenite i Vi svoj prostor uz najkvalitetniji eko građevinski materijal!
Zelena gradnja - Trava