Hrvatski Slovenski

tel: +385 95 330 3930 ponedjeljak–petak 8–16 sati

Projektiranje, savjetovanje pri gradnji - info@zelena-gradnja.hr

Radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funckionalnosti, Zelena gradnja koristi kolačiće (cookies).
Nastavkom pregleda web stranice zelena-gradnja.hr slažete se sa korištenjem kolačića.

Zelena gradnja header
O nama

O nama

O NAMA
Naš je ured smješten u Varaždinu, Hrvatska. Tvrtka smo koja s oduševljenjem i zanimanjem prati trendove na tržištu Zelene gradnje i općenito održivih izvora energije i energetske učinkovitosti. Pri pažljivom traženju i biranju proizvoda i usluga za naše kupce i klijente, na prvo mjesto stavljamo kvalitetu života koju može osigurati prostor u kojem radimo i živimo. To uključuje ugodnu i zdravu mikroklimu prostora, bez emisija štetnih tvari ali i dugoročnu uštedu koju postižemo dobrim izborom izolacijskih materijala. Velika prednost je i smanjenje emisija CO2 koju imamo kod proizvodnje prirodnih građevinskih materijala, te na kraju – mogućnost i način zbrinjavanja otpada odnosno recikliranju otpadnih materijala.

VIZIJA
Naša je vizija stvoriti zeleno tržište gradnje, odnosno mjesto koje će objediniti usluge i proizvode vezane uz ekološki održivu gradnju. Novi eko proizvodi i nova saznanja u graditeljstvu moraju postati dostupni i prihvatljivi svima te postati svakodnevica u smislu održivog razvoja, podizanja kvalitete života te očuvanja planeta.

MISIJA
Kroz nova i inovativna kreativna i tehnička rješenja, svojim klijentima pomažemo stvarati savršeno ugodno i zdravo mjesto za život i rad. Svoje poslovanje temeljimo na stručnosti, entuzijazmu prema poslu, te povjerenju koje gradimo u radu sa svojim klijentima.

 

 
 

Dostava

Info

095 330 3930
PON - PET
8 - 16h
Zelena gradnja - Ozelenite i Vi svoj prostor uz najkvalitetniji eko građevinski materijal!
Zelena gradnja - Trava