Hrvatski Slovenski

tel: +385 95 330 3930 ponedjeljak–petak 8–16 sati

Projektiranje, savjetovanje pri gradnji - info@zelena-gradnja.hr

Radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funckionalnosti, Zelena gradnja koristi kolačiće (cookies).
Nastavkom pregleda web stranice zelena-gradnja.hr slažete se sa korištenjem kolačića.

Zelena gradnja header
Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja web stranice www.zelena-gradnja.hr

UVJETI KORIŠTENJA WEB STRANICE www.zelena-gradnja.hr

Dobro došli!
Upoznajte se s uvjetima korištenja web stranice www.zelena-gradnja.hr  prije početka korištenja stranice, kako bismo izbjegli eventualne naknadne nesporazume i posljedice u svezi s time.

S Vašim prvim korištenjem ove web stranice, smatra se da ste u cijelosti i u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima, te da ih u potpunosti razumijete i prihvaćate.

Ovdje su navedeni uvjeti korištenja, naručivanja i prodaje robe i usluga, plaćanja, dostave te povrata i reklamacije robe i usluga koji se mogu naručiti putem web stranice www.zelena-gradnja.hr.

Za vrijeme korištenja web stranice primjenjuju se svi važeći zakoni Republike Hrvatske.

Uvjeti korištenja odnose se na ponudu tvrtke Zelena gradnja d.o.o. koja je isporučitelj roba i usluga, (u daljnjem tekstu kao Prodavatelj), te naručitelja navedenih proizvoda / usluga (u daljnjem tekstu kao Kupac), koji može biti svaka punoljetna osoba.

Putem web stranice www.zelena-gradnja.hr, Kupcu je omogućen pregled svih proizvoda i usluga koji se nude stranicama Prodavatelja.

Kupnjom bilo kojeg proizvoda od Zelena gradnja d.o.o., smatra se da je Kupac pročitao i razumio uvjete korištenje web stranice www.zelena-gradnja.hr, te da ih prihvaća.
Web stranica www.zelena-gradnja.hr, u vlasništvu je tvrtke Zelena gradnja d.o.o., OIB: 66915477681, Koprivnička 6, 42000 Varaždin.

Svi navedeni uvjeti poslovanja, odnosno prodaje, vrijede za kupce čije se prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske. Svi Kupci čije se prebivalište nalazi izvan Republike Hrvatske trebaju to navesti u upitu za ponudu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

NARUČIVANJE PROIZVODA

Svi se proizvodi navedeni na web stranici naručuju nakon upita Kupca te ponude Prodavatelja, telefonskim putem na broj 099/ 385 0177 (radnim danom od 08 – 16 h) te e-mailom na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Roba se smatra naručenom kada Kupac uplati cjelokupan iznos prema predračunu dobivenim putem e-maila.

Ukoliko Zelena gradnja d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirati će Kupca telefonskim putem ili putem e-maila kako bi ponudili zamjenski proizvod i/ili dali mogućnost za otkazivanje naručenog proizvoda.
 
Naručena roba bit će dostavljena u roku koji je naveden na Vašoj ponudi koju ste dobili putem e-maila, a ukoliko dođe do bilo kakve promjene vezano uz rok isporuke, Kupac će biti obaviješten putem e-maila uz mogućnost izbora storniranja narudžbe te povrata uplaćenih sredstava.

Za nejasnoće ili savjetovanje prilikom odabira proizvoda / usluga, molimo Vas da nas kontaktirate na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

NARUČIVANJE USLUGA

Ponudu za usluge Projektiranje i dizajn te Procjenu uštede, potrebno je zatražiti slanjem Upita na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili preko web-obrasca koji se nalazi na Kontakt izborniku na web stranici.

Usluge se naručuju nakon posebne ponude koju Prodavatelj šalje Kupcu, a nakon njegovog Upita, konzultacija i obostranog dogovora.

CIJENE

Sve istaknute cijene su maloprodajne cijene s uključenim PDV-om, te s uračunatim gotovinskim i akcijskim popustima. Cijene su izražene u kunama. U slučaju njihovih promjena, sva prethodno naručena roba bit će isporučena po cijenama koje su bile aktualne pri izradi predračuna. Opcija predračuna je 14 dana.

PLAĆANJE

Plaćanje se može obaviti na jedan način:

Nalogom za plaćanje - najjednostavnije e-bankarstvom izravno iz vašeg doma, kao i virmanom ili općom uplatnicom na temelju ispisanog predračuna čija je opcija 5 dana.

Podaci za uplatu:

ZELENA GRADNJA  d.o.o. Koprivnička 6b, 42 000 Varaždin,
Svrha: Plaćanje po predračunu
IBAN: HR1623400091110581459
Poziv na broj: Broj s predračuna ćete dobiti na Vaš e-mail

Iznos: Iznos s ponude koju ćete dobiti na Vaš e-mail

DOSTAVA  NARUČENE ROBE

Zelena gradnja d.o.o. se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode u roku koji je naveden u sklopu ponude koje ste dobili putem e-maila. Ukoliko Zelena gradnja d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirati će kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

Dostava robe nije uračunata u maloprodajnu cijenu proizvoda. Točnu cijenu dostave robe javljamo kupcu prvi radni dan od dana narudžbe, te će biti navedena u sklopu ponude koju ćete u tom periodu dobiti na vaš e-mail. Cijena dostave robe se računa prema težini, zapremnini i kilometraži dostave. Roba se dostavlja iz Varaždina.

Kupac može po naručenu i plaćenu robu doći i vlastitim prijevozom. Adresu skladišta na kojem se nalazi roba te termin kada dolazi po robu dogovara putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zelena gradnja d.o.o. ima sklopljen Ugovor o prijevozu robe s nekoliko dostavnih tvrtki, koje će dostaviti robu koju ste uplatili u roku 14 radnih dana do mjesta vašeg stanovanja.

Svi će artikli biti zapakirani tako da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom transporta. Dio robe je paletiziran te pakiran od strane proizvođača, u paletama veličina navedenih u sklopu proizvoda.

Dužnost je svakog Kupca prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja na robi, te ista prijaviti osobi koja je izvršila dostavu, odnosno odbiti primiti oštećene proizvode. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Kupcu se roba dostavlja do ulaza u stambeni/poslovni objekt. Dostavljač nije dužan robu nositi do kata na kojem se nalazi kupac, već je dopremiti do ulaza u stambeni/poslovni objekt odnosno do mjesta kojem može prići dostavno vozilo.
Kako bismo bili sigurni da će roba sigurno doći na Vašu adresu, te kako ćete biti prisutni prilikom dostave, dostavljač će dobiti broj Vašeg mobilnog telefona kojeg ste upisali tijekom procesa narudžbe.  

U slučaju kašnjenja dostave zbog stvari na koje ne možemo utjecati (rasprodani proizvodi, kašnjenje isporuke i sl.) Zelena gradnja d.o.o. se obvezuje poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku te ne preuzima odgovornost na "prvi rizik".

REKLAMACIJE I POVRAT ROBE

Dužnost je kupca prilikom uručenja robe provjeriti sadržaj pošiljke te sve dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju bilo kakvih nedostataka ili oštećenja, molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 24 h od dostave. Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti!

Ukoliko robu ne primite u dogovorenom roku, molimo Vas da nas obavijestite što je prije moguće prije e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na 099/385 0177.

Molimo da pri reklamaciji ispunite sljedeći obrazac:

  • Broj Vaše ponude koju ste dobili e-mailom
  • Ulica u koju je roba trebala biti dostavljena
  • Termin dostave
  • Popis artikala koji nedostaju ili
  • U slučaju oštećenih artikala fotografiju oštećenja
  • Vaš Kontakt telefon


U slučaju nemogućnosti isporuke robe, Zelena gradnja d.o.o. će nadoknaditi trošak povrata i vrijednosti robe koju više nismo u mogućnosti isporučiti. Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

NAPOMENA: Bez računa ne možete ostvariti pravo na reklamaciju. Uz svaki proizvod izdaje se Jamstveni list u kojem je navedeni rok jamstva.

Ukoliko je vraćena roba zbog greške koja nije nastala propustom Prodavatelja, Zelena gradnja d.o.o. ne preuzima odgovornost na „prvi rizik“ te se obvezuje poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku. To se može odnositi:

  • ako je isporučena roba koja nije naručena,
  • ako je isporučena roba koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu.
  • oštećeni proizvodi u dostavi u distribucijskom centru partnera, koje je isti vratio web shopu www.zelena-gradnja.hr bez isporuke kupcu i sl.


U slučaju povrata robe koji nije nastao propustom trgovca, Kupac snosi sve manipulativne troškove koji su nastali.

RJEŠAVANJA SPOROVA

Eventualne sporove trgovac i potrošač nastojat će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u Varaždinu.

PRIGOVOR NA KVALITETU USLUGA:

Sukladno čl. 8 st. 2. Zakona o zaštiti potrošača (NN, br.79/07.-isp., 79/09. i 89/09.-isp.) prigovor na kvalitetu naših usluga možete dostaviti u pisanom obliku na adresu: Zelena gradnja d.o.o., Koprivnička 6b, 42 000 Varaždin ili elektroničkim putem na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

ZAŠTITA AUTORSKIH PRAVA

Tvrtka Zelena gradnja d.o.o. kao vlasnik ove web stranice izričito zabranjuje bilo kakvo korištenje sadržaja stranice na način ili u svrhe kojima se krši bilo koji važeći zakon ili pravni propis koji je na snazi u Republici Hrvatskoj, kao i dobri običaji.
Neovlašteno i neprijavljeno korištenje bilo kojeg sadržaja stranice, a bez pismene dozvole vlasnika, smatrat će se kršenjem autorskih prava. Time tvrtka Zelena gradnja d.o.o. pridržava pravo da svako takvo korištenje i naplati po vlastitoj slobodnoj procjeni, te da sudskim putem i bez upozorenja zatraži zaštitu svojih prava te naknadu štete.

ODGOVORNOST

Svi korisnici web stranice www.zelena-gradnja.hr, osobno prihvaćaju svaki rizik vezan uz pristupanje i korištenje sadržaja, te se vlasnik stranice ne smatra odgovornim za bilo kakvu izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizaći iz pristupanja, njegovog korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela web stranice ili navedenih proizvoda ili usluga. Korištenjem sadržaja korisnik/kupac prihvaća da će koristiti sadržaj stranice isključivo na vlastitu odgovornost i za osobnu uporabu.

IZMJENE

Zelena gradnja d.o.o. zadržava pravo izmjene svih uvjeta i pravila te cijena izraženih na web stranici www.zelena-gradnja.hr, bez prethodne najave. Ukoliko se zbog nekog razloga ne slažete s navedenim izmjenama, molimo Vas da nam pismenim putem uputite Vašu primjedbu kako bismo mogli pravovremeno reagirati te kako bismo isto provjerili.

VLASNIŠTVO

Sav sadržaj stranice www.zelena-gradnja.hr je u isljučivom vlasništvu tvrtke Zelena gradnja d.o.o. te ona ostvaruje jedinstveno pravo na korištenje istoga. Za svako eventualno korištenje morate tvrtku kontaktirati pismenim putem.

www.zelena-gradnja.hr sva prava pridržana

Dostava

Info

095 330 3930
PON - PET
8 - 16h
Zelena gradnja - Ozelenite i Vi svoj prostor uz najkvalitetniji eko građevinski materijal!
Zelena gradnja - Trava